Beschikbaarheid en reserveren

Met ingang van 1 september 2024 is ons boshuis niet meer het hele jaar door beschikbaar. We verhuren het alleen nog gedurende de schoolvakanties (per week) en met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren (lang weekend). Voor vaste gasten die graag in een andere periode voor een week zouden willen komen, maken we zo mogelijk een uitzondering.

Onze weken lopen van vrijdag vanaf 16 uur tot vrijdag 11 uur. Het Paas- en Pinksterweekend loopt van vrijdag vanaf 11 uur tot maandagavond. Het Hemelvaartweekend loopt van donderdag vanaf 11.00 uur tot zondagavond.

De huurprijs van een week tijdens een schoolvakantie bedraagt € 1.150. De weekenden met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren kosten € 650.

De huurprijs is inclusief gas/water/licht, beddengoed, badhanddoeken, keukenlinnen en hout voor de kachel.

De huurprijs is exclusief toeristenbelasting (3,8% van de huursom) en € 60 voor de eindschoonmaak. De borg bedraagt € 200.

Ons boshuis is een vakantiewoning in een natuurgebied en leent zich niet voor feestjes, trainingen of andere groepsbijeenkomsten.

Om een vrijblijvende reserveringsaanvraag te doen, selecteer je een beschikbare huurperiode (alleen de nachten) en vul je je contactgegevens in. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
-
Beschikbaar
26
-
Gereserveerd