Beschikbaarheid en reserveren

In juli en augustus  en in de kerstvakantie verhuren we het boshuis alleen per week. In de krokusvakantie, meivakantie en herfstvakantie verhuren we het per week ,weekend of midweek. Buiten de schoolvakanties is het boshuis alleen per week of weekend te huur.

Onze weken lopen van vrijdag 16 uur tot vrijdag 11 uur, onze weekenden van vrijdag 16 uur tot maandag 11 uur en onze midweken van maandag 16 uur tot vrijdag 11 uur. In de kerstvakantie van 2020 lopen de weken van maandag tot maandag.

Tijdens schoolvakanties en feestdagen bedraagt de huurprijs van het boshuis € 975 voor een week en € 525 voor een midweek of weekend, met uitzondering van de krokusvakantie waarin een huurprijs van € 875 voor een week en € 475 voor een midweek of weekend geldt.

De rest van het jaar bedraagt de huurprijs € 775 voor een week en € 425 voor een weekend.

De huurprijs is inclusief gas/water/licht, beddengoed, badhanddoeken, keukenlinnen en hout voor de kachel.

De huurprijs is exclusief toeristenbelasting (3,6% van de huursom) en € 60 voor de eindschoonmaak. De borg gedraagt € 200.

Om een vrijblijvende reserveringsaanvraag te doen, selecteer je een beschikbare huurperiode (alleen de nachten) en vul je je contactgegevens in. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
30
- Gereserveerd